Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op onze site gebruik gemaakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies op golevelup.nl.

Hoe het werkt

Toegang tot exclusieve voordelen

Members van levelUP hebben toegang tot exclusieve voordelen. Hiervoor werken wij samen met de mooiste merken, shops en salons. Op het gebied van kleding, gear, voeding, supplementen en al het andere dat je helpt om jouw doelen op jouw manier te bereiken. Je krijgt aantrekkelijke kortingen op jouw favoriete merken. Je kunt producten gratis uitproberen. Je krijgt voorrang op de introductie van nieuwe producten, uitverkoop en sample sales. En je krijgt als eerste last minutes aangeboden.

Meer sporten, meer voordeel

Het aantal uren dat je wekelijks sport is bepalend voor het level dat je bereikt. Er zijn vijf levels. Hoe actiever je bent, hoe hoger je level. Een hoger level leidt tot meer voordeel, zoals hogere kortingen, samples die anderen niet krijgen en een extra streepje voor bij uitverkoop en last minutes. Jouw actuele level is zichtbaar zodra je inlogt.

Als je consequent meer traint ga je een level UP. Dat houden we bij door jouw account te koppelen aan jouw activity tracker of de clubpas van je gym. Er zijn tientallen systemen en we hebben nog niet met ieder platform een koppeling kunnen maken. Als dat het geval is gaan we voorlopig uit van de opgave die je bij je aanmelding hebt gedaan. Zo kun je meteen al onbeperkt gebruikmaken van alle voordelen van jouw membership.

Aantrekkelijk & relevant

Op jouw persoonlijke account tonen we alleen aanbod wat voor jou relevant is. Op basis van jouw sportactiviteiten en interesses. Misschien overbodig om te melden, maar toch voor de zekerheid: Jouw gegevens delen we met niemand. Nooit. Daar kun je van op aan!